Balatonlelle ApartmanokA Meiszter Apartman  a Balaton déli partján, Balatonlellén a Balatontól kb. 80m-re, közvetlen vízparti utcában található. A házban igényesen berendezett, szép apartmanok várják a pihenni vágyókat.Tökéletes szállás pároknak, családoknak, baráti társaságoknak.
A szabad strandon egész nap élvezhetik a napozás és a fürdőzés örömeit.
A mediterrán stílusú parkosított kert ideális pihenésre, napozásra.
Az udvaron biztonságos parkolási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére apartmanonként egy autó számára.


Balatonlelle a  Balaton  déli partján, Siófoktól nyugatra fekszik.
A Balaton lassan mélyülő lágy, selymes vize, a Balaton partján kialakított fizetős Napfény strand és a szabad strandok, a már-már mediterrán hangulatú nyári esték biztosítják  a pihenést, szórakozást és az igazi felüdülést a virágos városban látogató hazai és külföldi vendégeknek.
A Lili Apartman Balatonlelle  8db egymástól teljesen elkülönülő kényelmesen berendezett, barátságos lakrészből áll. Apartmanunkban állatokat fogadni sajnos nem áll módunkban.
A Meiszter Villa  közvetlen vízparton álló, igényesen kialakított és szépen berendezett apartmanokkal várja kedves pihenni vágyó vendégeit.
A Meiszter Apartman egész évben nyitva áll azok előtt akik nemcsak a nyári Balaton szeretik, de tudják, hogy a téli pihenés is csodálatos a Balaton partján.
Mónika Apartman közvetlen a Balaton parton álló igényesen berendezett apartmanokkal, az udvaron grillezési lehetőséggel várja kedves vendégeit.

Az Anna Villa 3 külön álló apartmannal várja a pihenni vágyókat. Minden szálláshoz tartozik egy  bútorokkal berendezett  terasz vagy erkély.
Ha házi kedvencével szeretné pihenését eltölteni nálunk, kérjük a foglaláskor előre jelezze.
Ingyenes parkolási lehetőség áll vendégeink számára.


Balaton TV 2016.06.01

Keine Kommentare: