Budapest Szolárium VI.kerület

A Hu1.TV bemutatja Budapest egyik legjobb szolárium és szépségszalonját.


1061 Budapest Jókai tér 8

Tartalom
 • megközelíthetőség
 • szolárium gépek
 • krémek
 • bőrápolás, hidratálás
 • vitamin ABC
 • szolárium piaci szabályzozása
 • + szolgáltatások


Pharao Sun szolarium és szépségszalon (Én a közvetlenségre megyek rá.)
Szeretném bemutatni Nektek Budapest VI.kerületében lévő Szolárium Szalonunkat, ami egy több funkciós szalon, ahol a szolizási lehetőségek mellett szépészeti kínálatok is várnak téged. Elhelyezkedésünket tekintve úgy gondolom remekül megközelíthetőek vagyunk, hiszen itt van pár méterre tőlünk a 4/6-os villamos és a kisföldalatti Oktogoni megállója. Nem nehéz minket megtalálni, hiszen bármelyik irányból el lehet jutni hozzánk, akár a Deák Ferenc tértől jössz, akár a Nyugati vagy a Blaha felől.

Az ide járó vendégeink azt szeretik bennünk a legjobban, hogy jó hangulatban, kellemes és igényes környezetben, remek kiszolgálással kapcsolódhatnak ki, ami valljuk be, azért egyre fontosabbá válik számunkra.

Ha már itt tartunk, elmondanám, hogy milyen szolárium csöveink illetve gépeink vannak. Nálunk 6 gép található, amelyből 4 fekvő és 2 pedig álló. Mindegyikükben Ergonline gépek vannak, amelyek biztosítják, hogy maximális eredményt elérő csövekkel tudjuk felszerelni őket. Gépeink között megtalálhatjátok a  Sexy cacot, Braziliant és …. is. Ezek mindegyike tökéletes barnaságot biztosít számotokra, és segít elérni azt a színt, amelyre vágytok. Sokszor mondják vendégeink, hogy szebb barnák, mint nyáron.Nos, ezt a csöveknek és a krémeknek köszönhetik. Ha már itt tartunk, krémek: termékeink java Australian Gold, azonban találhattok Soleot, Sycn krémeket is. Mi figyelünk a férfi vendégeinkre, ezért számukra készültünk férfiak számára előállított krémekkel is.A szolárium kozmetikumokat speciálisan szoláriumozáshoz fejlesztették ki, segítségükkel mélyebb, tartósabb barnulás következik be rövidebb idő alatt. Egy barnulási periódus során 30-40%-kal hatékonyabban barnulhatunk szolárium kozmetikummal, mint a nélkül. Ennek az az oka, hogy különböző hatásmechanizmusaink által több pigment keletkezik illetve természetes pigmentet visznek be a bőrbe. De használhatunk nem csupán az eredményesebb barnulás érdekében fontos, hanem azért is, mert a szoláriumozás ideje alatt védelmet nyújtanak az Uv fény eredményesebb hasznosulását. Anti-aging hatóanyagaik segítségével megelőzik az apró ráncok kialakulását. Szoláriumkozmetikum használatával elkerülhetjük a jellegzetes „szoláriumszag” kialakulását is.  Kellemes, erőteljes illatuk hozzájárul ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen. Ezek a kozmetikumok nem tartalmaznak fényvédőt, ezért napozáshoz nem használhatók!


Bőrünk ápolása, hidratálása a mindennapi rutin fontos része, különöseb akkor, ha napozunk/szoláriumozunk. A barnulás tulajdonképpen a bőr UV fény hatására bekövetkező természetes védelmi reakciója, melynek következtében a bőrünket fedő szaruréteg megvastagszik és felületi vízhiány léphet fel. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok szerkezete megváltozhat, ezzel a korai öregedés jelei láthatóvá válhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk bőrünket. A szoláriumozás utáni készítményeket a két szolárizumozás között kell használni reggel és vagy este, a hagyományos testápoló helyett. Az bennünk található antioxidáns hatóanyagok (Aloe Vera, tea kivonatok, A-vitamin, C-vitamin, uborka kivonat, stb.) segítenek a szabadgyökök megkötésében és ápolják a bőrt. Ha egy szoláriumozó normál testápolót használ a mindennapos bőrápolásra, akkor fontos arra odafigyelnie, hogy szoláriumozás előtt kerülje az Uv szűrős termékek használatát, különben sose fog lebarnulni. A bőrradír (peeling) kezelés után közvetlenül nem ajánlott szoláriumozni, mivel a bőrünk elhalt szarurétegét távolítottuk el általa, felfedve így olyan bőrterületeket, melyek ezidáig még nem voltak közvetlen kitéve az Uv fénynek, így a bőrünk ilyenkor hajlamosabb a leégésre.
Mindenki tudja, hogy szoláriumozni jó. A szolárium nem csak relaxál, de feltölt energiával. A nap sugarait helyettesítve D vitamint juttat a szervezetünkbe, ami borongós napjainkon szinte tündököl sejtjeinkben.
A D-vitamin szintén zsíroldékony vitamin, másik neve a kalciferol. ez a vitamin is képződhet előanyagaiból a szervezetben, méghozzá ultraibolya sugárzás hatására. Az elővitamin képzésében viszont a koleszterinnek van fontos szerepe, tehát néha ennek a vegyületnek is van hasznos tulajdonsága. Sajnos, a napfény hatására képződő D vitamin mennyisége az időskorra erőseb csökken. Kétféle D vitamint különböztetünk meg: A D2 és a D3 vitamint. A D2 vitamint tartalmaznak inkább a növények, vegyesen mindkettőt pedig az állati eredetű élelmiszerek. A D3 vitamin sokkal aktívabb, mint a D2, és ez keletkezik a napsugárzás hatására a bőrben is.
Mihez szükséges?
 • kalcium és a foszfor felszívódása
 • csontképződés folyamata
 • kalcium és a foszfor beépülése
 • csontok egészséges fejlődéséhez
 • csontok gyógyulása például törés után
 • csontritkulás megelőzése
Miben található meg?
Legjobb D vitamin forrásaink a halmájolajok, a máj, a tojás, a tej és tejtermékek, margarinok. Fontos megemlíteni még egyszer, hogy a bőrben is képződik, ha azt napfény éri. A légköri szennyeződések elnyelik az ultraibolya sugarakat, így kevesebb D vitamin tud keletkezni a bőrben ( az angolkór közvetett okozója az iparosodás miatti légszennyezés volt). A szervezetbe kerülő nehézfémek (ólok, kadmium) növelik a D vitamin szükségletét.
A D-vitamin hatása nem korlátozódik a csontanyagcserére, hanem az immunrendszert befolyásolva a szervezet működésének egészét érinti. számos betegség megelőzésében kiemelt szerepet játszik. A d vitamin zsírban oldódód, elraktározódó vitamin. A gyűjtőnév alá tartozik a D1, D2, D3 vitaminok. A d3 vitamin a D-vitamin legjobban felhasználható formája a szervezet számára. A D3 vitamint tápanyagokkal vesszük fel: tejtermékek.

 1. gép: Chocolate brown 0,3 EU mélybarnító
 2. gép  Chocolate brown hot dark gyorsbarnító
 3. gép: Linea brazilia mélybarnító
 4. gép: Linea Australia gyorsbarnító
 5. gép Sexy cacao EU XXL mélybarnító
 6. gép Sexy cacao XXL gyorsbarnító


 

Piaci szabályozások
Szolárium szabályozás 0,3W/m2
A szoláriumok üzemeltetését egyre több európai ország köti szigorú szabályokhoz. Az EU által is bevezetett szabályozás célja, hogy csökkenjen a szoláriumozás alatt a bőr UV terhelése, ezáltal csökkenjen a leégés kockázata. A rendelet szerint a szolárium gépek Uv fény kibocsátását maximalizáltál. A szolárium készülékek UV teljesítménye maximum 0,3W/m2 lehet, ami megfelel nyáron, az egyenlítőnél, délben mért sugárzás teljesítményének. A szabályozás a készülékek barnító erejére, a készülékben használt csövekre és a készülékek életkorára is vonatkozhatnak.
Ezért büszkén és hivatalosan is igazoltan mondhatjuk el:
EU 0,3 –as csöveinkről
Az elmúlt években lendületes kutató-fejlesztő munka kezdődött, amely tudományos kutatásának és technikai fejlesztésnek az eredményeképpen születtek meg a legújabb, 0,3W/m2   minimális UVB sugárzást kibocsátó szolárium csövek, amelyek már az egészséges és biztonságos barnulás korszakát jelentik. Az eredmény: biztonságos barnulás, szabályozott kereteken belül.Szólnék pár szót a szépségszalon részünkről. Ugye azt nem említettem az elején, de 2 szinttel rendelkezünk. Mind a két szinten találkozhattok kéz és lábápolással, illetve szempilla építéssel(ahol egyébként 3D, 4D, és 5D-s pillák felvitelére van lehetőség.) Odafent továbbá fodrászat, masszázs található.
Az itt dolgozó szakemberek mindegyike teljes odaadással végzi munkáját, amelyet a hivatásának érez, ezáltal a vendégek is szeretik őket és persze elégedettek is.


Összességében a vendégek és az én személyes véleményem alapján elmondhatom, hogy itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási módot, akár a szépségszalonban, akár a szoláriumban szeretne pihenni.
Mi várunk minden kedves érdeklődőt, tegyetek egy próbát!


Cim: 1061 Budapest Jókai tér 8

Telefon: +36 30 786 5666 | +36 1 951 9113


Nyitva tartás: H-P:  08:00-22:00

                     Szo:  10:00-22:00
                     Vas:  12:00-20:00


Weboldal: http://www.pharaosun-szolarium.hu
               https://www.facebook.com/pharaosunszolarium

Email: pharaosun.szolarium@gmail.comTags: Szolárium Budapest, VI.kerület, Budapest, Szolárium, Pharao Sun Szolárium,

Hu1.TV
Hu1.TV

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

Keine Kommentare: