Apartments Budapest - Bemutatkozó

A Hu1.TV bemutatja Önöknek Budapest V.,VI.kerületében található exkluzív apartmanokat.

APARTMAN BUDAPEST BEMUTATKOZÁS
Tartalom:
  • bemutatkozás
  • turista információ
  • videók az apartmanokról
  • elérhetőségekÜdvözlöm Önöket Budapesten, ezzel a gyönyörű képpel mögöttem  Parlamentről.

Üdvözlöm Önöket  az Apartman Budapestnél, Korchmáros Tamás a nevem, és én menedzselem ezt a pár lakást itt Budapesten az V., VI. kerületben.
Körülbelül 5 éve kezdtem el  budapesti lakások, apartmanok  rövidtávú kiadásával foglalkozni.Úgy kezdődött az egész, hogy  sokat éltem külföldön, annak ellenére, hogy itt Budapesten születtem. Egy lakást szerettünk volna saját magunk részére, hogy nyaranta amikor hazajövünk kényelmesen tudjunk pihenni.Meg is vásároltuk ezt a lakást, szépen felújítottuk, és amikor nem voltunk itthon akkor kiadtuk, ez az ötlet annyira bevált, hogy már a magunk részére nem volt lehetőség élvezni a lakást, és így fejlesztettük tovább ezt a porfóliót.Most 12 lakásnál tartunk, 12 lakás menedzselünk. 12 a luxus apartmant tudunk ajánlani a leendő vendégeinknek.
A lakások nem mind a miénk, hanem barátok, ismerősök és most már  más emberek is megtaláltak  minket, és megkértek, hogy a lakásaikat menedzseljük. Én ezzel foglalkozom, ami egy fantasztikus dolog, mert nagyon sok érdekes emberrel találkozom nap mint nap.
Rengeteg vendégünk van Amerikából, Kanadából, Ausztráliából, Ázsiából, de Magyarországról is sok üzletemberrel és turistával is találkozunk.
Nagyon élvezem a velük való kapcsolatot, amikor először megkeresnek minket e-mailben vagy Facebook-on, az interneten keresztül felveszik velünk a kapcsolatot, már akkor megpróbáljuk Őket meggyőzni, hogy jöjjenek Budapestre és válasszanak minket, lakjanak Nálunk a Belváros szívében.


Amikor megérkeznek akkor  személyesen fogadjuk Őket a kiválasztott apartmanban. Megmutatjuk a szállást, bármilyen kérdésükre, kérésükre válaszolunk. A szervizhez tartozik a gyönyörű  Budapest bemutatása, túrákat szervezünk, éttermeket, kávézókat ajánlunk.Megpróbálunk egy csodálatos, tartalmas időt nyújtani itt Budapesten.
Én magam is fotós vagyok, hobbi szinten. Az érdeklődő vendégeink számára körutakat, fotótúrákat szervezek, és igy személyesen mutatom be  a várost, a Mi csodálatos Budapestünket.
Ez elmúlt napban több apartmanunkról  készült videó, amit szeretnék Önöknek bemutatni. A bemutatkozásom után megtekinthetik ezeket az apartmanokat.
A szállások kategóriájában széles kínálat , van 1 hálószobás stúdió apartmanjaink, 2 hálószobás, 3 hálószobás grand apartmanjaink, mint az Operaház környékén, Andrássy úton az V. kerületben a Duna környékén.Opera Deluxe Apartment - Floor PlanOpera Suite Apartment Budapest

Plan Grand Nádor


1. Apartman Budapest Grand Nádor

4. Apartman Budapest Opera SuiteElérhetőségek:

Cim: 1065 Budapest, Hajós utca 13-15

Telefon: +36 70 395 9880  - Tamas KorchmarosTags: Apartman Budapest, Szállás, Budapest, Apartmanok, V.kerület, VI.kerület, 

       Google +        Twitter Hu1.TV       Pinterest Hu1.TV       YouTube Hu1.TV 
Hu1.TV
Hu1.TV

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

Keine Kommentare: